Nielton Meireles


Stílus: Hip Hop new style

13 éves korom óta táncolok, ekkor iratkoztam be elöször egy hip hop  tánciskolába, hogy jobban megismerkedjek a táncal.  17 éves koromig  csapatban táncoltam.

Ez idő alatt számos országos versenyen vettem részt.  4 év után azonban egyedül keztem el tudásomat fejleszteni, ez idő alatt számos országos versenyen voltam  egyéni első és második  helyezett. Közben több alkalommal dolgoztam koreográfusként kisebb nagyobb csoportoknak vagy  páros és egyéni táncosoknak. 

Számomra a tánc egy nagyon fontos önkifejezési forma, ami által mindig adhatok magamból  valamit az embereknek.  Mindig is művészi szemmel próbáltam közeliteni a  tánchoz.   A hip hop táncon belül több stílussal is találkoztam,  de igazán  egyik sem  tudott lekötni  szabad gondolkodásom miatt,  ezért a szó szoros értelmében  saját stílusom van.

A  tánctudásomban szerepel popping, krump, house, jookin és még számos nevezetes stílus. Ez a szabadelvűség manapság New style néven fut.
Első sorban mint tánctanár és koreográfus,  mindig az egyén fejlődését tartom szem  előtt, hogy később  azt,  amit  tanult tőlem,  fel tudja használni és hasznát vegye a nálam szerezet tudásnak. Konkrét célja tanításomnak az,  hogy mint a zeneiség,  mint a kreatívitás  fejlődjön  és  hogy  hatással legyek a tánc alázatával a tanítványaimra.