Paloma Freyja 

Táncos, Alakformáló tréner


A tánc az életem nagy szerelme! 

A mai napig él bennem az emléke annak a pillanatnak, amikor először láttam a tv-ben egy táncverseny közvetítést. Szerelem volt első látásra...

A szüleim sokáig azt gondolták,hogy ez egy fellángolás,ami majd elmúlik. 15 év alatt ,a sok megpróbáltatás,csalódás,küzdelem ellenére sem változott a tánc iránti rajongásom és szeretetem.  A rengeteg munka,kitartás és a kemény edzések meghozták az eredményt.


2004. Kategóriám Budapest bajnoki 2.hely &  országos bajnoki döntő

2008.Botafogo TE. Formációs Magyar Bajnokság 1.hely

2010.Budapest Bajnokság 1.hely

2010. Országos Bajnokság 1.hely

2010. Latin Rising Star Bajnokság 1.hely


Legszebb táncos éveimet Dr.Cseresznyék Dáviddal töltöttem. 2011-ben fejeztük be az aktív versenyzést.  Lehetőségeinkhez képest, úgy érzem, hogy mindent elértünk,amit lehetett.

A 2012-es Csillag Születik döntős  Latin Carnevál Produkció csapatának vagyok a tagja,2013-tól. Ekkor kezdődött meg a világjárásom , óceán és tengerjáró luxus hajókon, mint táncos és tánctanár.

2015-től Végh István táncpartnere és az Elnino Latino Tánciskola tanára vagyok .

Testem egészsége és esztétikuma nagyon fontos számomra. A versenytánc mellett más kiegészítő mozgásformák oktatójává is váltam. 2004-ben ismerkedtem meg a Pilates technikával , melynek köszönhetően testileg és lelkileg is harmóniába kerültem önmagammal és a tudatos testformálás útjára léptem.

2011-ben a zumba őrület engem is magával ragadott. Az órákon ki tudom élni a zene és tánc iránti szenvedélyem ,táncpartner nélkül is ☺ Emellett kíváló stresszoldó és alakformáló. 

Az óráim aktualitásáról és órarendjéről hamarosan jönnek az információk!